Palveluksessasi ketterä kattojen kuningas.

040 560 7255 Instagram

Blue and Green -erikoispuhdistusaineet

Luontoystävälliset pesu-, poisto- ja suoja-aineet nyt meiltä!


MTX Huolto Oy:lle on tärkeää toimia työssään vastuullisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että käyttämämme pesu-, poisto- ja suoja-aineet ovat ympäristöystävällisiä. Hyödynnämme työssämme turvallisia Blue and Green -erikoispuhdistusaineita ja muita puhdistusaineita. Toimitamme puhdistusaineita myös yksityisille ja muille kiinteistöpuhdistuksen ammattilaisille. Laitamme kaikki puhdistusaineet pinnoille koneen sisään rakennetun indikaattorin avulla.Tarvitsetko turvallisia, mutta tehokkaita puhdistus- ja pesuaineita?

Myymme ainoana Suomessa Blue and Green -tuotteita. Valintamme myytäviin tuotteisiimme on ollut selvä – haluamme edistää omalla erikoisalallamme kestävän kehityksen periaatteita. Laadukas ja tehokas pesu-, poisto- ja suoja-aine on aina myös riittoisa ja siten kustannustehokas valinta.Tilaa näin:

Soita numeroon: 040 560 7255 tai lähetä viestiä. Annamme mielellämme lisätietoa Blue and Green -erikoispuhdistusaineista ja muista ympäristöystävällisistä tuotteistamme. Meiltä saat lisätietoa siihen, mikä olisi paras tuote tarkoituksiisi.

Kysy lisää »

Lataa alta Blue and Green-esitteiden PDF-tiedostot

Hyväksi havaittua:

Enke Artic Seal -tiivistysmassa. Tuote on kehitetty Suomen ja Pohjoismaiden markkinoille ja soveltuu tilapäisiin tiivistyksiin kosteissa ja kylmissä olosuhteissa. Soveltuu kaiken tyyppisille kattomateriaaleille ja lasille.

Katso pdf »